muurschildering.jpg

Docenten

Lucia marian Fred lr

 

Yogastudio Westland heeft drie vaste docenten: Lucia de Jong, Fred Tazelaar en Marian Groenewegen.

 

 

Lucia lr

 

Lucia is oprichtster en eigenares van Yogastudio Westland. Ze hoopt dat iedereen zich in de yogastudio zich direct thuisvoelt. Een fijne, warme ontspanningsplek. Je kunt bij haar ook terecht voor individuele yoga/ademtherapie.

Lucia geeft al meer dan 25 jaar yogales. Daarnaast geeft ze les in sacrale dans en verzorgt ze regelmatig workshops. Ze organiseert elk jaar een yogaweek in het buitenland.

Lucia heeft diverse yogaopleidingen gevolgd. Bij het Nederlands Opleidingsinstituut Osmose volgde zij een Hatha yogaopleiding en een opleiding tot leraar kinderyoga.
Daarna volgde Lucia een vervolgopleiding Universele Yoga en Meditatie bij het Anandajaycentrum te Leens. Vervolgens heeft ze aan de YN Yoga Academie Nederland een opleiding docent Zwangerschapsyoga gevolgd.

Lucia volgde verder een beroepsopleiding bij het centrum La Cordelle in Cadzand tot docente Sacrale Dans. Tot slot laat ze zich op diverse terreinen regelmatig bijscholen.

Fred lr

Fred geeft inmiddels 5 jaar wekelijks yogales in Yogastudio Westland en incidenteel op andere locaties. Voor Fred is yoga, naast z’n eigen schildersbedrijf in Honselersdijk, één van de belangrijkste passies in z’n leven. Hij volgde een opleiding tot Hatha yogadocent bij Osmose. Daarnaast volgde hij de opleiding Ashtanga yoga 200 RYT. Fred heeft een achtergrond als docent in Taekwon-do en beoefende meerdere martial arts. Ook volgde hij diverse bijscholingen en workshops in diverse yogavormen om zich steeds verder te ontwikkelen.

 

Marian lr

 

Marian verzorgt evenals Lucia cursussen zwangerschapsyoga. Ze heeft de docentenopleiding gevolgd bij Samsara. Zij is doula, oftewel geboortecoach. Marian geeft ook zwangerschapsmassages en op verzoek individuele lessen.

 

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
T: 06-26 85 28 48
W: www.yogawestland.com
E: yogawestland@gmail.com