zondag, 10 december 2023
A+ R A-

Hieronder leest u de nieuwsberichten die de afgelopen tijd zijn verschenen.

Mantra-avond

Op verzoek van veel mantraliefhebbers organiseren we vrijdagavond 15 december (van 20.00 - 22.00 uur) een mantra-avond, op basis van Singing Circles ‘To Gather’. De bezetting bestaat uit: Barry van den Ende (zang, gitaar, harmonium), Sid Kitzen (zang, gitaar), Johan Stolk (gitaar) en een speciale gast op percussie. Samen zingen met elkaar kan heel krachtig en bevrijdend zijn. Deze avond zal in het teken staan van het zingen van diverse mantra’s en ander repertoire uit de Singing Circles van To Gather. Laat je verrassen en zing mee. Het bevrijdt je gewoontedenken. Kom tot rust en geniet. Reserveren vooraf is aanbevolen, door middel van het overmaken van 17,50 (dat is incl. thee en wat lekkers).
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwe les op donderdagavond

Dankzij enthousiaste reacties in het zomerprogramma starten we na de zomervakantie een nieuwe les op donderdagavond, van 19.30 - 21.00 uur: Restore & Balance Yin yogales o.l.v. Joyce Huis.
Deze rustige les is gericht op het mild rekken van het bindweefsel in het lichaam. Zo kan de chi of levensenergie die vrijkomt tijdens de yin-houdingen door het lichaam stromen. Om vervolgens deze chi weer te gaan gebruiken om een diepe ontspanning
te ervaren in de Restorative yogahoudingen. 
Er wordt gebruik gemaakt van yin yoga-houdingen die langere tijd worden vastgehouden om een diepe stretch en ontspanning te geven. De diepe ontspanning stimuleert het zelfherstellend vermogen in het lichaam. In de les wordt gebruikt gemaakt van bolsters, blokken, kussens en dekens. Je mag gerust één of twee proeflessen volgen. Neem voor meer informatie contact op met Lucia, 0626852848. 

Met korting twee lessen per week volgen

Vind je 1 yogales per week te weinig? Zou je wel 2 lessen per week willen volgen? Dat kan natuurlijk ook bij ons, zodra het coronavirus geen roet meer in het eten gooit. En we geven dan een flinke korting op die tweede les. Je betaalt daarvoor dan namelijk geen € 40,00, maar € 26,50 per maand. De korting geldt voor alle soorten yogalessen. Zo kun je dus voor € 66,50 per maand elke week 2 lessen volgen (oftewel € 133,- per 2 maanden). 

Ruimte te huur

Bij Yogastudio Westland is de grote zaal eventueel te huur. Het is een multifunctionele ruimte van circa 100 m2. De zaal wordt per dagdeel verhuurd, maar uitsluitend voor activiteiten die verwantschap hebben met yoga en meditatie. 

Bel voor meer info Lucia de Jong, 0626852848 of stuur een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yoga in het buitenland

We hebben in 2023 weer twee prachtige yogaweken in Frankrijk georganiseerd. We zijn in augustus teruggekeerd op Domaine La Blache, waar we ook in 2021 verbleven. Het is een droomlocatie in het zuiden, een eeuwenoude boerderij-nederzetting.

In 2024 willen we opnieuw naar Frankrijk, maar hebben nog geen besluit genomen over de locatie. Voor 2025 zijn we alweer aan het onderzoeken of het mogelijk is om naar Bali te gaan, waar we inmiddels ook al vier keer zijn geweest. Maar eerst genieten we nog even na van de reizen naar Frankrijk. Het waren mooie weken, vooral ook dankzij de geweldige groepen die we mochten begeleiden! Hieronder een impressie.

 

 france 1

 

france 5

 

france 8

 

france 7

 

france 3

 

france 4

 

france 6 

 

 

Nieuwe leerlingen welkom

We hebben weer plaatsen beschikbaar voor nieuwe leerlingen. Informeer bij Lucia de Jong om welke groepen en welke tijdstippen het gaat. Je kunt haar bellen onder nummer 06 2685 2848, of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenkort

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
www.yogawestland.com
Telefoon: 06 2685 2848
E-mail: yogawestland@gmail.com

KvK-nummer: 27355796

Yogastudio Westland

Ga snel naar info over:

Yogastudio Westland

Lesgeld

Het lesgeld voor het volgen van yoga, zwangerschapsyoga en sacrale dans vind je door hier te klikken.

Yogastudio Westland

Hier vind je onze:

Website ontworpen en gebouwd door Willem Karreman, © 2023