Toegankelijkheid

Binnenkort

 

Agenda

SACRALE DANS, ook wel sacred dance genoemd, is een bijzondere vorm van dansen. Het is een vorm van ‘meditatie in beweging’. Door de dans word je steeds weer uitgenodigd om aanwezig te zijn, in het hier en nu, in elke pas, in elke beweging. We dansen met elkaar in een kring op allerlei soorten muziek, zoals: moderne, klassieke en folklore muziek.

Sommige dansen hebben ook een symbolische betekenis. Ze kunnen te maken hebben met de seizoenen, met feestdagen, met diverse thema’s zoals liefde, verbinding, de zon, de aarde etc. De dansen zijn niet moeilijk en ook voor mensen zonder danservaring geschikt. Eenvoudige passen worden steeds herhaald.

Je kunt onder leiding van Lucia de Jong deelnemen aan de dansavonden, die plaatsvinden op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur en of op zondagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. We houden een korte theepauze. Het zijn losse bijeenkomsten en de kosten zijn 12,50 euro per keer.

De dansen geven je veel ‘nieuwe energie’! Geven je veel plezier, maar ook rust en verstilling. De dansen komen uit alle delen van de wereld. Sacrale dans is ‘helend’ voor je lichaam, geest en ziel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan, je bent welkom in de danskring!
 
 

sacrale dans 2

 

Dansschema voor de komende tijd: 

 

Voor eventuele vragen kun je bellen of het contactformuliertje invullen.

 sacrale dans          Sacrale dans lr 1