Toegankelijkheid

Binnenkort

 

Agenda

INFORMATIE/RICHTLIJNEN M.B.T. HET VOLGEN VAN DE YOGALESSEN

Kom op tijd a.u.b. Dat wil zeggen: ongeveer tien minuten voor aanvang van de les. Draag makkelijke, los zittende kleding, graag schone sokken  en neem een grote handdoek mee om op het matje te leggen. Matjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig. Neem bij voorkeur je eigen dekentje mee en een extra handdoek om over een kussen te plaatsen.

Let op je voeding en het tijdstip van de maaltijd voor de les (eet bij voorkeur licht en minstens anderhalf uur voor aanvang van de les).


Opzeggen

Er geldt een opzegtermijn van één maand. Dit kan uitsluitend gebeuren via een e-mail, dus schriftelijk.

Bij verhindering graag tijdig afbellen bij Lucia de Jong, Je kunt haar bereiken onder nummer 06 26 85 28 48, of stuur een whatsappje of mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daardoor kan iemand anders op jouw plek een les inhalen.

De andere vaste docenten en hun bereikbaarheid:

• Cindy van Kester, tel, 06 14 33 29 24, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• Sonja Visser, tel. 06 40 47 23 40, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• Marian Groenewegen, tel. 06 52 28 67 83, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• Joyce Huis, tel. 06 81 79 55 48, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als er plaats is, kun je bij verhindering de les in dezelfde week inhalen. Maar probeer de lessen zoveel mogelijk op de afgesproken tijd te volgen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid. Bij medische (ook psychische) klachten is het verstandig de docent daarover in te lichten.


De betalingen

Het yogalesgeld bedraagt € 80,- per 2 maanden (in overleg kan ook per maand € 40,00 worden overgemaakt).

Het volgen van een yoga-proefles kost € 12,50 per keer.
Een sacrale dansmiddag of -avond kost € 12,50 per keer.

Je kunt (mits er plaats is) met korting twee lessen per week volgen. Je betaalt dan voor de 2e les 26,50 per maand. Dus voor 2 maanden betaal je 133,- oftewel 66,50 per maand.

Het lesgeld moet worden voldaan voorafgaand aan elke nieuwe periode.

Er zijn 5 betaalperiodes:

september/oktober, november/december, januari/februari, maart/april en mei/juni.

Graag het lesgeld overhandigen in een enveloppe met je naam en datum erop.
Of je maakt het lesgeld over op rekening NL29 INGB 0004 320 55 7, t.n.v. L.M. de Jong, graag o.v.v. welke 2 maanden het betreft, het dagdeel en tijdstip waarop je yoga volgt.

Het is belangrijk dat je je naam vermeldt waarmee je staat ingeschreven.

Bij afwezigheid wegens vakantie, ziekte en dergelijke moet het lesgeld worden doorbetaald. Lessen die vervallen i.v.m. officiële feestdagen en vakanties worden doorbetaald, met uitzondering van de zomervakantie.

Mocht je niet naar yogales kunnen komen door bijvoorbeeld een operatie of een ongeval, dan kan in uitzonderingsgevallen in overleg met de docent restitutie van lesgeld worden gegeven.

In de hele maand juli is er een speciaal yogazomerprogramma te volgen. Op deze website kun je het programma lezen.